b4

Pozdrav

Pozdravljam Vas na sajtu prirodnih proizvoda,

Ovaj sajt je namenjen pre svega grupi saradnika kao i potrošačima koje žele da dođu do više informacija u vezi sačuvanja zdravlja ili poboljšanja zdravstvenog stanja na prirodan način, uz zdravu životnu filozfiju.

Naša grupa saradnika svakodnevno radi na razvoju ovog sajta da Vam ponudi korisne informacije vezano za vođenje zdravog života i izdgradnju zdravog životnog stila.

Sat ima zaštićene segmente zbog marketinške filozofije matične firme. Ti segmenti služe za internu komunikaciju strukture Bele Seleš. Pristup imaju samo registovani članovi sajta.

Uslovi za registraciju:

  1. Da ste registrovani Biocom član u strukturi Bele Seleš.
  2. Ako ste naš član, a još niste registrovani na sajt idite na : Registracija i popunite sve tražene podatke. (bez toga neće se odobriti Vaša registracija)
  3. Ako imate, obavezno upišite Vaš registarski broj u Biocomu! Ako nemate Biocom članstvo, a želite to, onda : Koraci do članstva
  4. Budite strpljivi dok se odobri Vaša registracija!

Ako još nemate registarski broj, imate mogućnost za besplatnu registraciju, ako kupte proizvode za najmanje 50 bodovne vrednosti (BV). Ako se izjasnite da želite postati član, već i prvu kupovinu možete obaviti po članskoj ceni. Za izbor možete koristiti cenovnik, gde su objavljene i cene u Evrima a i BV svakog proizvoda. Možete sami da izaberete proizvode, ali imamo i ponuđene pakete, koju možete pogledati ako kliknite na sledeći link: https://freelife.rs/ponuda-paketa-za-registraciju/ . Lozinku za pakete tražite od osobe, koja Vam je preporučila ovaj sajt, ili  pišite nam na mail:

bell-tornado@hotmail.co.uk.

Izaberite paket sa kojom želite da se registrujete, ili javite se na „kontakt”, da bi dobili opširnije informacije, savet ili pomoć.

Uz veliki pozdrav,

Bela Seleš